Деян Николов е кандидатът за кмет на Възраждане“  за София.

...
Деян Николов е кандидатът за кмет на Възраждане“  за София.
Коментари Харесай

Деян Николов е кандидатът на „Възраждане“ за кмет на София

Деян Николов е претендентът за кмет на „ Възраждане “  за София. Той е икономист и народен представител от групата на „ Възраждане “ в 49-то Народно заседание, член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика и нововъведения. Деян Николов е и секретар на структурата на „ Възраждане “ в София.

Основната цел, която си слага Деян Николов, е да смени философията на ръководство в София и да възвърне справедлиостта в разпредлянето на финансовия запас.

„ В последние 30 години, от началото на демократичните промени, София е ръководена от кметове на всички политически сили. Кметовете се сменят, само че не се трансформира нищо. Градът се ръководи незаслужено и в него има сегрегация, която очевидно си проличава. Всички в София заплащат налози, само че видно по образа на града е, че наличният запас не се разпределя отмерено. Влага се в централната част, само че не и в по-крайните квартали. Така да вземем за пример, виждаме по какъв начин някои софиянци живеят в затворени комплекси, а други са принудени да живеят в квартали, които в някои свои елементи наподобяват на гета. Липсва справедливостта в разпределянето на финансовите средства и опция на районните кметове, които са демократично определени, да оперират с тях “, сподели Деян Николов.

В програмата му е заложено и провеждането на локални референдуми. „ Искам жителите да вземат участие в ръководството на София. Аз ще съм кметът, който ще ги пита какво желаят посредством локални референдуми. Бях един от водещите фактори, които проведоха референдума за опазване на българския лев. Знам по какъв начин става провеждането на референдум, правил съм го към този момент и ще ръководя града по допустимо най-демократичния метод,  като освен запитвам, само че и се вслушам  в това какво желаят софиянц “, добави Деян Николов.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР